MALATYA / DARENDE - Yeşiltaş Şehit Ali Gökçe Ortaokulu

Mrt

18 Mart Çanakkale Zaferi ve Şehitleri Anma Günü okulumuzda etkinliklerle anıldı. Öğretmen ve öğrencilerimizin hazırladığı törende İstiklal Marşı ve saygı duruşunun ardından konuşmalar şiirler ve Çanakkale türküsü icra edildi. Ardından okulumuza adı verilen Şehit Ali GÖKÇE'nın kabri ziyaret edildi. Ziyarettde Din Kültürü ve Ahlak Bilgisi Öğretmeni Engin AK Kuran-ı Kerim okudu. Okul Müdürü Yusuf EKİCİ Şehit Ali Gökçe'nin hayatı ve Şehitlik Mertebesi hakkında konuşma yaptı. Ardından Şehidin kardeşi olan Mehmet GÖKÇE'ye ziyarette bulunuldu. Törende emeği geçen öğretmenlerimize, törenden sorumlu Türkçe Öğretmeni Sevil KORKMAZ' a ve tüm öğrencilerimize bu güzel ve anlamalı etkinlik teşekkür ederiz.

Mrt

Ock

Okulumuzda Jandarma Komutanlığı tarafından Uyuşturucu ve Bağımlılık Yapan Maddelerle Mücadele konulu seminer düzenlendi.

Ock

Eğitimde Biz  projesi  yabancı dil seferberliği kapsamında ''Wild Animals ''ünite etkinlik çalışması..

Bu ayki çalışmamızda 'Wild Animals ''ünite etkinliğimizle bilgiyi daha eğlenceli ve daha kalıcı  hale getirmek amaçlandı.

Ara

IN THE KITCHEN (ARALIK AYI YABANCI DİL SEFERBERLİĞİ  KAPSAMINDA ÇALIŞMAMIZ)

Ara

Matematik Seferberliği Proje  Kapsamında aylık çalışmamız..

Ara

24 Kasım Öğretmenler Günü     tiyatro,koro ,şiir gibi yapılan birçok etkinlikle okulumuzda çoşkuyla kutlandı.

Ara

10 Kasım 1938'de saat 09:05'te Türkiye Cumhuriyeti'nin kurucusu ulu önder Mustafa Kemal Atatürk, hayata gözlerini yumdu. Bu sene Mustafa Kemal Atatürk'ün vefatının 84'ncü yıl dönümü. 10 Kasım saat 9'u beş geçe  Atatürk için saygı duruşuna geçildi ve Ata'mız saygıyla anıldı.

Ara

Yabancı dil seferberliği  Kasım ayı çalışması ''Renklerin Dili''...

Kas

Anlatımı kuvvetlendirmek, aktarımı güçlendirmek, akıcılığı sağlamak, anlam derinliği oluşturmak, maksadı anlatabilmek amacıyla deyimler önemlidir.Bu bağlamda deyimleri eğlenceli bir şekilde tanıyalım .

Kas

Millî Eğitim Bakanlığımızın başlattığı "Matematik ve Yabancı Dil Seferberliği" ile  soyut içerikleri somutlaştırmayı sağlamak ve  matematik derslerine olumlu tutum geliştirmek amaçlanmıştır.

Kas

Millî Eğitim Bakanlığımızın başlattığı " Yabancı Dil Seferberliği" ile öğrenmeyi daha eğlenceli hale getirmek ve günlük yaşam becerileri ile uyarlayarak, soyut içerikleri somutlaştırmayı sağlamak hedeflenmiştir.

CUMHURİYETİMİZİN 99. YIL DÖNÜMÜNÜ KUTLAMANIN HEYECANI İÇİNDEYİZ

Cumhuriyetin ilan edilişinin 99'uncu yıl dönümü kutlu olsun. Bu vesileyle Meclisimizin  ilk Cumhurbaşkanı Gazi Mustafa Kemal Atatürk'ü, Milli Mücadele'nin kahramanlarını, aziz vatanımızı bizlere emanet eden kahraman şehitlerimizi ve gazilerimizi rahmet, minnet ve şükranla anıyoruz."